torstai 31. tammikuuta 2013

Kaali-kookoslisäke

Keventämisen aikana jaan kanssanne terveellisen, mutta ruokafilosofiani mukaisen eli helpon ja herkullisen ohjeen lisäkkeeseen, jota itse syön kanan ja esim. jauhelihapihvien kanssa. Näin talvella kaipaa jotain lämmintä ainaisen salaatin sijaan. Kokeilkaa ja ihastukaa! Itse löysin ohjeen Kaisa Jaakkolan kirjan kautta. Hänen sivuiltaan löytyy paljon kivoja vinkkejä kevyeen, mutta maukkaaseen ruuanlaittoon.

Raaka-aineet:
1 kukkakaali
1 pieni valkokaali
1 sipuli
2 rkl öljyä
1 prk kookosmaitoa
suolaa ja pippuria (tai muita mausteita oman maun mukaan)

Pieni kukkakaali ja pilko kaali ihan pieneksi "silpuksi" sekä silppua sipuli. Paista pannulla öljyssä hetki, niin että saavat hieman väriä ja makua. Lisää kookosmaito ja anna hautua kannen alla kunnes ovat kypsyneet. Lisää mausteet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti