torstai 7. maaliskuuta 2013

Ravintola Salutorget

Vuosi on vierähtänyt siitä, kun viimeksi kävin illallisella Salutorgetissa. Pidän ravintolan tunnelmasta. Tyyliltään paikka on erittäin siisti, mutta kuitenkin riittävän rento, ei liian hienosteleva. Palvelu toimi ihan kohtalaisesti. Ruuat olivat maukkaita, tosin alkuruuat tuottivat hieman pettymyksen. Toast skagen oli niin onnettoman kokoinen, että ihmettelen, miten kehtasivat edes tuoda (15€!). Vuosi sitten koko tuplaten isompi. Blini oli todella rasvainen ja siitä puutui blinille ominainen hapan maku. Täytettä oli aivan onnettoman pieni lusikallinen. Pääruuat olivat sekä kooltaan, että maultaan toimivia. Itse söin tuoremakkarat, jotka oli teette Salutorgetin reseptillä Reinin lihassa. Annoksesta löytyi erilaisia makuja ja se oli todella herkullinen ja erilainen annos. Arvosana kokonaisuudesta 8-.
Toast skagen


Blini sienisalaatilla



Grillattua yrttimakkaraa ja savukylki-papucasoulet


Parmesan-perunacnoccheja, paahdettua kurpitsaa ja herkkutattikastiketta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti