Sain viikko sitten kunnian ja haasteen, kun työkaverini pyysi minulta cateringiä järjestämilleen polttarikutsuille. Tein illallisen 18 ja nyt jaan kanssanne alkuruokareseptin. Pääruuaksi tarjoilin lihaliemi- ja juustofondueta, joten alkuun tarvittiin jotain keveämpää ja raikasta. Salaattipetinä käytin luomu vuonankaalia. Se on kivan makuista, hauskannäköistä ja mikä parasta, ei tarvita pilkkomista. Vuonankaalin päälle ripottelin avokadokuutioita. Siihen päälle tuli hedelmäsalaatti; ananasta, kurkkua, paprikaa, verkkomelonia ja nippu korianteria. Kaikki pieniksi kuutioiksi ja kulhossa sekaisin. Joukkoon sekoitetaan kastike, johon tulee; 1/2 dl sitruunamehua, 1/2 dl appelsiinimehua, 1/2 dl oliiviöljyä sekä ripaus suolaa ja pippuria. Hedelmäsalaatin päälle ripottelin sekä katkarapuja että jokiravunpyrstöjä. Tämä käy myös iltapalana sellaisenaan ja rapujen sijaan päälle sopii hyvin vuohenjuusto tai broileri.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti