torstai 22. marraskuuta 2012

Paras ja helpoin suklaakakku


Tämä aiemman joulubrunssipostauksen kakku on takuuvarma, et voi epäonnistua! Ja mikä hassuinta; herkullisuudestaan huolimatta tämä on suklaakakku ilman suklaata. Oma kuvani on vähän nuiva ja toinen kuva hieman jouluisempi joulutorttujen seurassa, joten klikkaa linkistä parempi kuva ja resepti. Kakku sopii tarjottavaksi sellaisenaan, vaniljavaahdon, jäätelön tai kermavaahdon kera. Kakun päälle voi tehdä koristekuvion tomusokerista. Aineet siis vain sekoitetaan keskenään, n. 45 min uunissa ja kuorrutteen aineet sekaisin ja kuuman kakun päälle. Mikä parasta, tämä kakku vain paranee saatuaan olla pari päivää kylmässä eli voit tehdä sen valmiiksi hyvissä ajoin ennen tarjoilupäivää. Sen voi myös surutta pakastaa; maku ja rakenne eivät kärsi. Tämä on myös kiva joululahja, kun pakkaat sen sellofaaniin ja saaja on varmasti yhtä hymyä!:)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti