keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Ravintola Hoku

Yksi lempiravintoloistani Helsingissä on pieni ja tunnelmallinen japanilais-havajilainen Hoku. Osa syy Hokun viehätykseen on varmasti siinä, että sieltä saa japanilaisia makuja. Olen asunut Tokiossa ja tulen kirjoittamaan niistäkin ajoista ja ruokakokemuksista. Hokun hinta-laatusuhde on erinomainen! Söimme 3:n ruokalajin illallisen, join Asahi-oluen ja lasillisen pinot grigiota. Lasku teki 44 euroa! Alla on ystäväni synttäri-illalliselta otetut kuvat annoksistamme. Nam!:) Jälkkärin kuva puuttuu, mutta se oli myös aivan taivaallinen; HOKU’s chocolate chip & macadamia nut cookie with vanilla ice cream. Palvelulle myös kymmenen pistettä!



Salmon tataki: Seared salmon on fresh tofu, tomato, sweet onion, greens, Ponzu dressing


Gyoza: Pork filled dumplings, served with a vinegar-soy sauce and chili oil


Braised crispy pork belly: Tender pork belly, soy-chili sauce, kim-chee, cilantro


Braised beef neck: Braised in sweet soy, ginger, garlic, star anise. Served with paksoi and a ginger pesto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti