Tässä lupaamani ohje pikkujoulun cocktail-palojen suosikista.
Lehtitaikinahyveet briejuustolla ja viikunahillolla
1 paketti valmiita lehtitaikina levyjä
muna voiteluun
siemeniä koristeeksi
briejuustoa
viikunahilloa
Leikkaa yksi lehtitaikina levy keskeltä pituus suunnassa kahteen osaan ja poikittain neljään osaan. Voitele munalla ja ripottele päälle haluamiasi siemeniä. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Kun palat ovat vähän jäähtyneet, leikkaa ne keskeltä kahtia, sivele toiseen puoleen viikunhilloa, laita väliin pala briejuustoa ja kansi päälle. Sopii monenlaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin. Nam!:)
Lähden tänään kaukomaille ja yritän postailla teille tilaisuuksien mukaan. Tässä blogissa ei siis tulla näkemään enempää jouluruokaan liittyviä juttuja tämän vuoden osalta. Ihanaa joulunodotusta kaikille!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti