torstai 7. helmikuuta 2013

Pinaattispagetti ja uppomuna

Tähän reseptiin minut innoitti MasterChef-ohjelma ja uusin Glorian ruoka&viini-lehti. Ensin mainitussa yksi kilpailijoista teki uppomunia. Täytyy myöntää, etten ole koskaan tehnyt ja nyt kun näki ns. livenä, miten se tapahtuu, rohkaistuin kokeilemaan. Glorian ruoka&viini-lehdessä oli tasan kaksi kokeilemisen arvoista ohjetta, joista tämä oli toinen (kertoo jotain lehden nykytasosta). Yllättäen tämä oli myös sarjassamme helppoa ja hyvää, pienellä lisävivahteella eli uppomunilla, jotka onnistuivat!:) Ohje alimpana olevassa kuvassa.


Valmis annos, jossa vielä jännitysmomenttia....

...tadaaa; täydellinen valuva uppomuna!


Glorian versio annoksesta


Ohje, toivottavasti saatte selvää; keität pastan, paistat pekonit ja pinaatit + lisäät voita. Kaikki sekaisin ja joukkoon vähän keitin vettä, mausta suolalla ja pippurilla. Uppomuna ja parmesaania annoksen päälle. Määristä sen verran, että lisää pekonin ja pinaatin määrää, muuten pastasta tulee vaisu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti