maanantai 25. helmikuuta 2013

Patrona

Meksikolainen ruoka on nyt trendikästä Aasia buumin jälkeen. Syksyllä avattuun Patronaan on ollut vaikea saada pöytää, mutta nyt pääsin vihdoin testaamaan tämän paljon puhutun raflan.

Sisustus ja avokeittiö tekivät tilasta kotoisan ja tuntui kuin olisi ollut muualla kuin Helsingissä.

Alkuruuat olivat edullisia ja todella valintamme osuivat nappiin. Herkullista! Heräsin kysymys; miten näin loistava hinta-laatusuhde voi olla mahdollista?

Otimme saman pääruuan. Kuten kuvasta näette, visuaalinen ilme assosio jälkiruokaan ja siitä oli vaikea päästä eroon, etenkin kun annos maistui aivan ällömakealle. Kolmen tortilla rullan sisällä ei ollut muuta kuin kanaa ja päällä makeaa suklaa-pähkinä-chili-kastiketta. Annos olisi kaivannut salaattia, tomaattia, korianteria jotain raikasta. Jo yhden tortillan jälkeen ruoka alkoi maistua puulle, eikä sitä tehnyt mieli syödä. Annoksen hinta 23€ oli aivan törkeää ryöstöä!

Margharitat oli maistuvat ja voinkin suositella Patronaa pieneen nälkään (alkuruuat hyviä, ne mitä meni muihin pöytiin, näytti hyviltä) ja illan istuntaan. Naapuripöydissä syödyt pääruuat näyttivät yhtä nuivilta kuin meidänkin. Taco annos oli herkullisimman näköinen, mutta makua en voi kommentoida, kun en sitä valitettavasti kokeillut.


Alkuruoka; Sopositos


Alkuruoka; Ceviche mixto


Pääruoka; Enmoladas

 
Menu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti